GRIN GRAČANICA


“GRIN” d.o.o. je firma osnovana davne1958. godine.


Od osnivanja do danas posluje na istoj lokaciji bez ijednog dana prekida. Iako je od 1958. godine poslovala pod raznim imenima, cijelo vrijeme bavila se grafičkom djelatnošću stalno prateći trendove opremala se i tehnološki i kadrovski.

“GRIN“ danas je vodeći pouzdani proizvođač komercijalne papirne i kartonske ambalaže, kaširane ambalaže, etiketa i sl. u BiH.

Stalnim poboljšavanjem tehnologije, procesa i proizvoda spremni smo ispuniti svaku želju i očekivanje kupca.

U proizvodnim pogonima GRIN-a“ instalirana je vrhunska i najsavremenija oprema. U pripremi CTP tehnologija, B-1 format, kao preduslov za vrhunsku štampu. U štampi “Roland 705“, B-1+ formata, sa in line lakiranjem i sušačima sa toplim i IR zrakama uz potpuno automatsko upravljanje i kontrolu štampe, što je uslov da svaki otisak bude vjeran i isti. Pored navedenog, u pogonima štampe nalazi se “KBA Rapida“, B-2 formata, petobojka, te “Shinohara“, B-3 formata, dvobojna mašina. U doradi oprema za oplemenjivanje vrhunskog otiska folijatiskom, slijepim tiskom, brajevim pismom, štancanjem, lijepljenjem sa više tačaka, uvezom u broširani, meki i tvrdi povez.
Ovakva tehnologija omogućava izradu veoma široke lepeze grafičkih proizvoda na bazi papira i kartona kao što su od najednostavnijih tiksanica, memoranduma, otpremnica, pozivnica, zatim brošura, kataloga, prospekata, knjiga mekog i tvrdog uveza, monografija, kalendara svih vrsta uveza, letaka, afiša i plakata itd.
Potpuno je zaokružen proces za štampu i izradu kaširane i komercijalne ambalaže za prehrambenu, hemijsku, farmaceutsku, duhansku, kozmetičku, obućarsku, tekstilnu industriju, izrada etiketa za pivo, alkolohna i bezalkoholna pića, omotnica za konditorsku industriju i sl.

MISIJA I VIZIJA: Naša poslovna filozofija ima za cilj pružiti klijentima širok dijapazon usluga štampe na jednom mjestu. Zadovoljstvo naših klijenata smatramo jedinim mjerilom našega uspjeha i garancijom dugoročnog poslovanja. Naše opredjeljenje je izrada  kvalitetnih proizvoda koji u potpunosti mogu da zadovolje očekivanja klijenata.

Naš kvalitet, poslovnost, pouzdanost potvrđuje duga lista naših poslovnih partnera od kojih navodimo neke: AS Group,  Oaza, Vispak, Klas, Sprind, Vegafruit, Mlin i pekara d.d. Ljubače, Bosnalijek, Elatec, Bihaćka pivovara, Uniqa osiguranje, Farmavita, Fis, Eki MKF, Bosna-Sunce osiguranje, Mladegs pak, Pharmamed, Argeta, Socksmaker, Biljana, Sefo, Hepok, Dita, Mann+Hummel, Motorex, Swity, Gusto E Sapore, BH Telecom, Bimal, Coca Cola, Solana, Eurovip, Marcaffe, Ragusa, Lactalis, Perutnina Ptuj, Transturist, Enker, Konzum, Sparkasse…


GALERIJANAŠ TIM


Naš tim čine iskusni i profesionalni stručnjaci – grafički inžinjeri koji se neprestano obrazuju i usavršavaju, te prate nove trendove.


Pecat_Grin

Suljo Delimehić

Menadžer prodaje

Pecat_Grin

Hariz Altumbabić

Direktor Društva

Pecat_Grin

Miralem Avdić

Rukovodilac sektora za proizvodnju i održavanje

KLIJENTI


Naš kvalitet, poslovnost, pouzdanost potvrđuje duga lista naših poslovnih partnera.

 


POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE OKOLIŠA


ISO 9001: 2015 i ISO 14001:2015


Grin d.o.o drži do razvijanja i unaprjeđenja svog integriranog sustava upravljanja u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015.

KONTAKT


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, sugestija ili jednostavno želite da nas kontaktirate,
molimo vas da ispunite kontakt obrazac. Hvala.

 


Posjetite nas

Address: Patriotske lige bb, 75320 Gračanica, Bosna i Hercegovina

Phone: +387 35 705-244

Email: info@grin.ba

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak 08 do 15

Subota neradna

Nedelja neradna

Kontaktirajte nas